Hong Kong

 
 

Shopping er Hong Kong og du finner shoppingmuligheter hvor en du befinner deg. Her finner du alt fra trendybutikker, autentiske kinesiske varer, luksus brands, departmentstores og selvføgelig kjente og kjære butikker som hm og Zara. 

 

Anbefalte kjøp i Hong Kong er:

- antikviteter (kinesiske)

- tepper (stort utvalg, men det er ofte vanskelig å prute mye)

- Klær (outlets og varehussalg)

- Elektronikk (spesielt PC og fotoutstyr)

- Klokker

 

 

Til forskjell fra mange andre storbyer er de fleste butikkene samlet i store kjøpesentere, men disse senterene finner du i nesten alle distriktene i Hong Kong.

 

Causeway Bay:

Dette stedet er veldig populært blant turister og det er kanskje ikke så rart. Her finner du små butikker, "prute-boder", department stores og kjøpesentere.

Anbefalte steder:

- Sogo // Et japansk kjøpesenter med 12 etasjer med butikker.

- CityPlaza // Det største kjøpesenteret i den øslige delen av Hong kong med over 180 butikker innen fashion og elektronikk.

- Times Square // Har 10 etsajer og inneholer butikker med kjente brsnds og outlets og i tillegg tildette har den 3 etajser med restuaranter, kafeer og snack barer.

 

Central:

I denne delen av Hong Kong finner du en blanding av middels og top end kvalitet på shoppingen. Både store kjente luksusbrand har sine store butikker her samtidlig som de kjente store kjedene er representert. De store kjøpesenterene finner du i mange av de store og kjente bygningene,

Anbefalte steder:

- Bloomsbury Books // En stor og fantstisk fin bokhandel

- h&m

- Joyce // Dette senteret huser mange luksusbutikker som f,eks Marc JAckobs, Chloë and Comme des Garcons

- Miu Miu

- Lane Crawford // Hohgn Kong svar på The Harrods

- IFC Mall // Et kjøpesenter emd over 200 butikker innen high fashion. I tilelgg til butikker finne du ogspå spisesteder samt kino.

- Landmark // Sentralt kjøpesenter med de kjente luksusmerkene som f.eks Gucci, Louis Vuitton

- Shanghai Tang // Asiatisk fashion og accesoires

 

 

Admirality

I dette området ligger ett av Hong Kong mest kjente kjøpesenter som blant annet tilbyr outlets

Anbealte steder:

- Pacific Place // Ett av de beste kjøpeenterene og som kan tiloby mange kjente merker for eks. Burberrym Versace, Fendi og Gucci)

 

 

 

 Kowloon

I dette distriket finner du alt. Her har du et giganstisk kjøpesenter, markeder samt små lokale butikker.

- Harbour City // Dette er det største kjøpesenteret Hong Kong kan by på og det rommer over 700 butikker og 50 kafeer og restauranter.

- Nathan Road // Her finner du kjente butikker på rad og rekke. I tillegg har sidegatene til Ntahan Rd. mange butikker som er fulle av elektronikk, klokker, skinn og silke.

- Canton Road // kjente designerbutikker

 

Shopping

Copyright asiaguide.no 2010