Bali

 
 

På Bali finnes det hotell, hostel og rom til leie nærmest overalt. Det er dog ett par steder som skiller seg ut og som er mest populære for turister flest. Dette er Kuta med Tuban, Legian og Seminyak, Jimbaran, Nusa Dua og Sanur.

Prisene på overnatting spriker fra under 100-lappen til over 1000 kr. per natt.

 

Kuta:

Dette er det mest populære området på Bali både for turister, men også for lokalbefolkningen. Her er det full fart døgnet rundt, gode shoppingmuligheter, en lang sandstrand med surfebølger samt en av de få stedene du får se solnedgangen.

Hoteller finnes overalt, nær stranden og i sentrum og prisen varierer stort. Seminyak og Legian ligger rett vest for Kuta sentrum og defineres som Kuta når man søker etter hoteller. Tuban ligger mellom Kuta og flyplassen og defineres også som Kuta.

Anbefalte hoteller:

 

Budget

 1. Homestay Puri Agung Kuta (fra ca. 50 NOK)

  1. Dette er et ekstremt billig, men sentralt hotell midt i Kuta sentrum med beliggenhet i nærheten av Kuta Beach. Her kan man velge mellom singel, dobbelt eller trippelrom - alle rom har vifte.

 2. Bakung Sari (fra ca 190 NOK) (hotels.com)

  1. Dette hotellet ligger ca. 15 min. gange unna Kuta sentrum og har både basseng og nærhet til stranden.

 3. Balisandy Cottages (fra ca. 200 NOK) (expedia)

  1. Dette hotellet i Kuta ligger i nærheten av Bali Blast-monumentetog Kuta-stranden. Hotellet har i tillegg basseng og restaurant.

 4.  

 Standard:

 1. New Kuta Condotel (fra ca. 420 NOK)

  1. Dette hotellet har golfbane, basseng, treningsstudio og restaurant på hotellområdet. Hotellet tilbyr også shuttle buss til og fra flyplassen samt til nærliggende kjøpesentere.

 2. Kuta Seaview Boutique Resort & Spa (ca. 720 NOK)

  1. Dette flotte hotellet har i tillegg til basseng, en privat strand for sine gjester. I tillegg til dette har hotellet egen spa-avdeling samt restaurant.

 3. Luksus: 

 4. Padma Resort Bali At Legian (fra ca. 2000 NOK)

  1. Dette er et helt nyrenovert hotell med supre fasiliteter rett ved stranden. Her er bassenget en del av hagen og enkelte rom har utgangen direkte til bassenge som også har en egen bar.Hotellet har egen spa-avdeling og flere restauranter å velge mellom

 5. Anantara Seminyak Bali (fra ca. 2400 NOK)

  1. .Et fantsstisk hotell med beliggenhet rett på stranden og med en fantastisk utsikt fra hotellrommene. Hotellet har basseng, restauranter og en stilig bar på toppen av hotellet med utsikt mot solnedgangen samt Kuta sentrum mot øst.Dette hotellet kan anbefales på det sterkeste. (hotels.com)

 6.  

Jimbaran

Jimbaran Bay er av en av de beste strendene på Bali.Den hvite sanden og det rolige vannet gjør dette stdet veldig egnet for barnefamilier. Den sørlige delen av stranden som grenser mot Four Seasons Resort er den roligste delen og ligger litt utenfor selve restaurantdelen av denne stranden. I selve Jimbaran finnes det i all hovedsak luksushoteller.

 

Luksus:

 1. Four Seasons Bali at Jimbaran Bay (fra ca. 5000 NOK)

  1. Dette hotellet har en flott og frodig beliggenhet med utsikt over Jimaran-stranden. Det er mange fasiliteter p ådette området med blant annet basseng, spa-avdeling og egne shuttlebusser.

 2. Ayana Resort and Spa Bali (fra ca. 2800 NOK)

  1. Dette hotellkomplelkeset ligge i nærheten av Jimbaran-stranden og alle fasiliteter man trenger med blant annet innendørsfasiliteter som spa og trening samt utendlrsaktiviteter som tennisbaner.

 3. Nusa Dua:

Nusa Dua betegnes som luksus-dleen av Bali med krystallkalrt vann, langgrunne strender og med rolige omgivelser. Dette er stedet for deg som ønsker å slappe av og kan leve med å bo, tilbringe dagen på en solstol på den private delen av stranden som tilhører ditt resort samt spise middagen din på hotellet. Dette er en fantastisk del av Bali hvor man kan kombinere ferien med rolige aktiviteter ved stranden og eventuelt en kveldsutflukt til Kuta som ligger kun 15 min unna med taxi.

Det er få budsjett hotell på dette stedet, da resort er domnierer strendene her.

 

Standard:

 1. Inna Putri Bali (fra ca. 400 NOK)

  1. Dette hotellet er et stort hotellkompleks med basseng, spa og privat strand. Hotellet er litt slitt, men beliggenheten kombinert med prisen gjør dette til et godt valg for en billig penge.

 2. Luksus;

 3.  Ayodya Resort Bali (fra ca. 1000 NOK)

  1. Dette hotellet er et fantastisk resort med flere restaurantvalg, underholdning, lagune, sort basseng og en fantastisk privat strand. Her har de lokale "selgerene" sin egen sone de må holde seg innenfor, noe som gjør at det er behagelig å ligge å sole seg i forhold til andre steder på Bali. 

 4. Sanur

Sanur var det første stedet med hoteller for turister i sin tid, noe som gjør at Sanur fortsatt kan tilby den tradisjonelle balinesiske kulturen. Her kan du nyte soloppgangen langs de fine stredene som samtidig som du kan velge blant mange ulike og tradisjonsrike restauranter langs vannkanten samt utforske shoppingmulighetne i byen.

 

Standard:

 1. Inna Grand Bali Beach (fra ca. 400 NOK)

  1.  Inna Grand Bali Beach et hotell ligger på en lang strekke av hvit sand midt i hjertet av Sanur. Hotellets flotte hage strekker seg ned til en av Balis beste strender - perfekt for svømmerne, surfere, solentusiaster, snorklere og andre friluftsinteresserte.

 2. Hotel Sanur Beach (fra ca. 900 kr)

  1.  Hotell Sanur Beach Bali ligger rett på sandstranden i Sanur som er et av Balis mest populære områder. Resort hetollet er bygget med tropisk hage, kokosplanter og vakre blomste som gjør at dette hotellet fremstår som en fantastisk tropisk oase rett ved stranden.

 3. Parigata Spa Villas (fra ca. 1200 NOK)

  1. Dette hotellet tilbyr villa/hytte tilpasset to personer som i tillegg til å være typisk balkiansk innredet har eget basseng rett utenfor. Hagen er tropisk og stranden finnes i umiddelbar nærhet.  

 4.  

Hotell

Copyright asiaguide.no 2010